FORENINGEN DEN DANSKE KLOSTERRUTE
Fra kirke til kirke gennem Nordjylland
på Den Danske Klosterrute
 
Pilgrimsvandring fra Aalborg Domkirke til
Frederikshavn Kirke /Skandia Torv 2019
 
Se datoer og etaper i folderen >>Her
 
Foreningen Den Danske Klosterrute indbyder hermed til prøvevandringer på Den Danske Klosterrute fra Aalborg Domkirke til dens slutmål ved Skandia Torv i Frederikshavn igennem 2019.

Forfatter Gunnar Kasper Hansen skriver nu på den sidste bog, nr. 10 bog, om Den Danske Klosterrute. Mens bogen skrives inviterer jeg til 17 fortløbende dagsvandringer på Klosterruten fra Aalborg til Frederikshavn. Pilgrimsvandringerne foregår i tæt samarbejde med de lokale kirker og menigheder langs ruten.

Alle indbydes til at deltage i de fortløbende pilgrimsvandringerne, som starter med en kort andagt kl. 9.30 i startkirken. Man kan vandre med nogle timer, hele dagen og komme igen samme sted, som dagsvandringen slutter ca. 2 uger senere. Velkommen til at vandre med!

Det er gratis at vandre med. Man møder op om morgenen med madpakke, vandflaske og påklædning efter vejret. Angående tilmelding og kørsel: Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig til vandringerne, dog vil der være dejligt og nødvendigt med en koordinering, samkørsel, af transport til startstedet, og fra slutstedet, efter dagens vandring, tilbage til de biler som holder ved dagens startkirke. Der må påregnes udgifter til kørsel, til de personer som tilbyder at lægge bil til.

Pilgrimsvandringerne foregår i et roligt tempo, ca. 4 km i timen. Hver time vil der være en pause og hver ny vandringsetape indledes med et ord til den indre vandring. Der vil hver dag være perioder af vandring i stilhed.

De syv pilgrimsnøgleord vil være centrale i vandringerne: FRIHED, ENKELHED, STILHED, BEKYMRINGSLØSHED, LANGSOMHED, ÅNDELIGHED og FÆLLESSKAB.

Vandringerne ledes af Karen-Marie Holst Jannerup, pilgrims- og retræteleder.
Tilmelding og spørgsmål til Karen-Marie:
mail: kmhj(at)klosterruten.dk eller: tlf. 25 47 04 25
 
OM DATOER MM. SE FOLDEREN >>Her

Se mere om Den Danske Klosterrute på www.klosterruten.dk
 
 
 
 
     
  NPF på facebook