Nordjysk Pilgrimsforenings Cookie-
og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig. Det er uundgåeligt. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles og deres formål.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Hvis du blokerer cookies vil du måske blive nægtet adgang til hjemmesiden. Andet sker der ikke.

Websitet indeholder ikke cookies fra tredjepart.
 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Sådanne oplysninger indsamles, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller et arrangement.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, browsertype, geografisk placering, samt hvor mange sider du klikker på.
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden oplysninger som f.eks.: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet eller til arrangementer.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og f.eks. at fremsende nyhedsbrevene. Herudover anvender vi ikke personlige oplysninger.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Tekniske data om din brug af websitet, geografisk placering, m.v. videregives til tredjepart såsom Google Analytics i det omfang disse oplysninger er kendt, til brug for statistik.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil ikke ske. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysnin-ger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:
pilgrimnord(at)gmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Nordjysk Pilgrimsforening
Email: pilgrimnord(at)gmail.com
 
 
     
  facebook